workshops

Wij ontvangen je in ons bijzondere huis ook graag voor het volgen van een meerdaagse activiteit, die we enkele malen per jaar aanbieden: cultureel, spiritueel of culinair. Kijk voor data op de agenda en schrijf tijdig in voor de activiteit die je belangstelling heeft.

'Erg fijn om in je Franse huis te mogen vertoeven en met 'n Frans onthaal en boeiende cursus was het zeer compleet."

 
kookweekend

De aandacht voor het belang van gezonde voeding, de invloed van wat we eten op ons welbevinden, en de relatie tussen voeding en duurzaamheid is nog nooit zo wijdverbreid geweest als momenteel. 

 

samenwerken

Heb je een zelf workshop of cursus die in lijn ligt met Crox Culture die je wilt geven, en ben je geïnteresseerd in samenwerking met ons? Neem dan hieronder contact op!

Bericht ontvangen!

 

Links

Wij zijn erg begaan met het milieu en met het idee dat we het rentmeesterschap hebben voor onze aarde. Dit manifesteert zich bij ons in het zeer bewust omgaan met afvalscheiding, zoveel mogelijk biologisch eten, vegetariër zijn, geen producten gebruiken die water of grond vervuilen, zuinig zijn met water en fossiele brandstoffen, een eerlijkere verdeling van de rijkdom van de aarde, etc. Wij zijn dan ook fan van:
Please reload